Lilla Alva

Lilla Alva

söndag 25 november 2012

3 gånger kalas


På onsdag fyller Alva 3 år! Alva tjuvstartade firandet genom att bjuda hem farmor, farfar, farbror, Linda, faster, Danne och Ted. Alva förberedde sig genom att snurra några extravarv framför spegeln. Som hon önskat sig fick hon Hello Kitty-pennor, ett lektält, en morgonrock, silvriga rått-tofflor och ett glittrigt hårband. Sen somnade hon nöjd och vaknade lagom tills det var dags för förmiddagskalas hemma hos mormor.

Av mormor och morbror fick Alva en Alfons-nalle, en Hello Kitty-väska, prinsess-smycken och en Hello Kitty-bok. Alva åt lunch och glasstårta nummer två och somnade återigen nöjd i bilen på väg hem. Hon hann precis vakna innan det var dags att svida om till sin alldeles egna tolkning av en prinsessoutfit. Det var dags för kalas hos Poppy!  
Poppy i sin spindelmannenklänning och så Alva med popcorn i nävarna.

Nästa helg har Alva bjudit hem Poppy, Betty, Kajsa och Casper på kalas! Det ser hon fram emot. När hon kom hem från Poppys kalas låg det för övrigt ett inbjudningskort till dagiskompis Astrids kalas. Puh! Så går det när man umgås med på månaden jämngamla kompisar! I skrivandets stund sover Alva med sin fiskedammspåse i famnen och de glittriga rått-tofflorna på fötterna. Alva tackar för alla fina presenter!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar