Lilla Alva

Lilla Alva

söndag 8 juni 2014

Veckan i bilder

När Alva kommer hem från dagis får hon alltid ett mellanmål innan det är dags för middag. Till vänster har mamma ordnat finaste jordgubbarna, saft i bebisflaska och barnprogram på tv. På kvällskvisten har Alva egna kreativa mellisförslag. Till höger: Knäckebröd, smör och Honey loops (flingsort).
I torsdags fick Alva praoa på mammas jobb en stund innan vi lånade den hemmajobbande pappan och åkte till... 
...Tom Tits i Södertälje. Det var nog åtminstone 28 år sedan mamma var där, och exakt lika tråkigt denna gång. Ingen av oss förstod poängen med stället. Antagligen måste vi vänta i 28 år till innan våra hjärnor mognat tillräckligt för dessa fantastiska experiment. ELLER så skulle man kunna ha en beskrivning av hur man genomför experimenten. Till höger visar Alva exakt hur larvigt det är på Tom Tits. 
Jahopp... Inte ens en elstöt fick man av darrtestet (det enda experimentet vi förstod). Roligast tyckte Alva att spegellabyrintrummet var. 
Vår uppfattning om vad som är roligt är lite mindre utstuderat. Till vänster - ett experiment med en bifftomat. Till höger - nationaldagsfirande med fika i parken och sedvanliga strumpbyxor på huvudet. Inga konstigheter.
Sist men inte minst en tur till landet där Ebba fick lite välbehövd friskluft.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar