Lilla Alva

Lilla Alva

söndag 11 mars 2012

Snabbköpskassörskan går på teater

Bada, bada, bada. Om Alva fick bestämma skulle hon bada flera gånger om dagen. Då skulle vi dock inte hinna med några andra aktiviteter. Vårt största icke-problem är att vi har cirka 18 olika lekplatser inom en radie av 250 meter i närområdet. En vanlig lördag gör Alva en cirka 2 timmar lång turné i alla parker. Outtröttligt svischar hon ner för alla 18 rutschkanor, gungar i alla gungor, klättrar och kryper som vore hon på militärläger.



En vanlig fredag hinner Alva oftast hälsa på hos mormor, leka med sin kassa-apparat, eller "fickdator" som hon av någon konstig anledning kallar den och göda Mira.

Det är inte varje helg som Alva är på barnteater, men igår var det dags. Alva och Poppy hade önskat sig en pappa-dag på stan och fick därför åka pendeltåg in till den stora staden och se "Historien om någon" på Boulevardteatern på söder. Mycket roligt tyckte flickorna.

Kassörskan Alva in action. Tyvärr lyckades vi inte filma när hon ropar i mikrofonen: "Kan ja få en kassa till, en kassa till, tack".

Alvas hårsalong visar hur man schamponerar håret.

Och sköljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar