Lilla Alva

Lilla Alva

måndag 4 november 2013

Höstlov!

Alva provar mammas glasögon... Och nedan ett fotografi av ett fotografi. Man får ju inte fotografera andras barn, men troligen får man fotografera ett fotografi. Det här fotografiet sitter uppsatt i hallen på dagis. Alva är smilfinken längst ner till vänster.
På dagis var det halloweentema med disko. Alva hade sin läskiga klänning med spindlar på och dansade sig svettig. På kvällen hade grannföräldrarna osmak nog att låta barnen gå runt och tigga godis. Vad är det för märklig tradition? Varför ska man tigga godis av grannarna? Det kommer inte på fråga hos oss. Sorry Alva.
Däremot bakade vi spökmaränger, klippte ut läskiga spöken och pumpor samt tillverkade spindlar av piprensare som vi sedan skrämde pappa med. Roligast var dock att åka hem till bonusmorföräldrarna Birgit och Perre. Som vanligt fick Alva fina presenter. Hello Kitty-memory-spelet var klurigt även för Birgit.

Veckans Alva:

"Jag är alldeles för liten för att städa!" 

2 kommentarer:

  1. Vilket användbart uttryck Alva, det snor jag direkt! "Jag är alldeles för liten..." nåja, man kanske ska vara ärlig, ... alldeles för gammal, alldeles för trött eller kanske alldeles för lat för att städa?

    SvaraRadera
  2. Hej lilla Alva, det var jätteroligt att träffa dig och mamma, kram Birgit

    SvaraRadera