Lilla Alva

Lilla Alva

söndag 16 oktober 2011

Oxfilé och fläskläpp

Igår firade Alvas mamma och pappa att det var ett halvt decennium sen de träffades. Egentligen skulle de ha åkt på herrgårdsweekend och Alva skulle ha fått sova borta för första gången. Men så blev det en dubbelbokning på herrgården och nya planer. Mamma och pappa skulle gå på bio och äta ute. Fast det fanns inget att se på bio och det kändes ju onödigt att åka till stan bara för att äta mat. Enklare att äta hemma. Kanske äta oxfilé och hyra en videofilm? Men, de flesta filmerna brukar ju visas på tv förr eller senare. Onödigt att lägga pengar på sånt. Så, det slutade med oxfilé, färdigköpt sås, klyftpotatis (Felix) och köpesallad. Och Musses klubbhus. Alva var nöjd.

Idag är Alva mindre nöjd efter att ha ramlat ner från vagnen. Hon tog emot med hakan och tänderna letade sig genom underläppen. Lämnade ett tandavtryck på insidan av underläppen. Mycket blod och ledsen Alva. Nu gör det ont att äta... Tur att Alva hann få i sig hela dagsbehovet av energi när hon fick ett Happy meal till lunch av pappa.

1 kommentar:

  1. Ojojdå, stackars Alva, tur att hon hann festa loss på oxfilé då innan fläskfilé.., jag menar fläskläppen kom. Men hörni, ett halvt decennium kräver väl ändå sin herrgårdshelg?! Alva är mer än väkommen att övernatta om det blir aktuellt.

    SvaraRadera