Lilla Alva

Lilla Alva

söndag 1 augusti 2010

Träningsläger i Finland




















Då var vi åter hemma efter en veckas krypträningsläger i Finland hemma hos Alvas snälla gammelmommo Hildur. Alva tyckte att det var spännande att åka färja och charmade alla i bilkön på väg in i båten.

Alva och Hildur kom mycket bra överens efter att gammelmommo lärt Alva allt hon kan om kylskåpsmagneter. Faster Joanna var som vanligt favoriten även om farmor nu äntligen blivit erbjuden en tugga av Alvas Bragokex. Att få en bit Brago av Alva är som att bli dubbad till riddare, då tillhör man den inre kretsen.







Vi blev bjudna på god mat hemma hos pappas morbror Kenneth och Marianne. De hade ett fint grillhus och den snälle katten Molle. Senare fick Alva träffa alla andra kusinbarn, pysslingar och sysslingar. Och så fick hon fina Muminkläder av Kenneth och Marianne!








Omständigheterna kring denna bild är lite oklara. Det visade sig att hon passade mycket bra iförd ett gammalt glasspaket.










Alva tyckte att det var tråkigt att behöva lämna gammelmommo ensam kvar i Finland. Men som tur var har gammelmommo lovat att komma och hälsa på. Hon kan förresten få flytta in i Alvas rum. Det är helt okej säger Alva som ännu inte har satt sin fot där.

Men hur gick det då med krypträningen? Jodå, Alva kan krypa nu. Det går inte fort inte, men fram kommer hon. Nu är det slut på den lilla friden som eventuellt rådde. Imorgon måste vi barnsäkra hemmet. Får man ha sele på barn?

2 kommentarer:

  1. Grattis krypande Alva! Poppy vill ha en kryptävling snarast möjligt, Bragokex och jordgubbar i vinstpotten!

    SvaraRadera